Elastiskt armband med bergkristaller

155.00 kr225.00 kr

Bergkristall, som är ett av jordens vanligaste mineraler, är en ädelsten som strålar med klarhet och elegans. Armbandet fångar den naturliga glansen och förtrollningen av bergkristallen, vilket gör det till det perfekta smycket för att uttrycka din personliga stil. Välj storlek mellan 13 cm till 20 cm.

Beskrivning

Material: Detta armband är skapat med en stark elastisk tråd för en bekväm passform och enkel på- och avtagning. Stenarna är vackra bergkristaller.

Storlek: Armbandet finns tillgängligt i storlekar mellan 13 cm till 20 cm. Den elastiska tråden ger en flexibel passform och säkerställer komfort under hela dagen.
Storlek på stenarna är 8 mm.

Unika stenar: Stenarna i detta armband kan vara något ojämna och färgskiftningar kan förekomma. Detta är en del av charmen med olika stenar och halvädelstenar, och det gör varje armband unikt.

Användningsområden: Detta armband är perfekt för alla tillfällen, från vardagliga stunder till speciella tillfällen. Bär det ensamt för en subtil touch av färg eller kombinera det med andra armband för en unik och personlig stil.

Nickelfritt: Detta armband är nickelfritt.

Följ Designed By J.M på Instagram och dela dina bilder idag @designed_by_jm