Elastiskt armband med ljus månsten

205.00 kr295.00 kr

Denna variation av månsten fångar ögat med sitt mjuka skimmer i beigea nyanser. Varje sten är unik och skiftar i beigea toner, vilket gör detta armband till det perfekta smycket för att lägga till en touch av naturlig skönhet i din vardag. Välj storlek mellan 13 cm till 20 cm.

Beskrivning

Material: Detta armband är skapat med en stark elastisk tråd för en bekväm passform och enkel på- och avtagning. Stenarna är vackra ljusa månstenar.

Storlek: Armbandet finns tillgängligt i storlekar mellan 13 cm till 20 cm. Den elastiska tråden ger en flexibel passform och säkerställer komfort under hela dagen.
Storlek på stenarna är 8 mm.

Unika stenar: Stenarna i detta armband kan vara något ojämna och färgskiftningar kan förekomma. Detta är en del av charmen med olika stenar och halvädelstenar, och det gör varje armband unikt.

Användningsområden: Detta armband är perfekt för alla tillfällen, från vardagliga stunder till speciella tillfällen. Bär det ensamt för en subtil touch av färg eller kombinera det med andra armband för en unik och personlig stil.

Nickelfritt: Detta armband är nickelfritt.

Följ Designed By J.M på Instagram och dela dina bilder idag @designed_by_jm