Elastiskt armband med mattsvart agat

105.00 kr139.00 kr

Upplev en känsla av mystik och elegans med detta elastiska armband med mattsvarta agater, välj mellan 13 cm till 20 cm i storlek. Med sin mörka elegans ger armbandet dig en diskret och sofistikerad look. Oavsett om det är en vanlig vardag eller en festlig tillställning, blir detta armband ditt perfekta komplement för att uttrycka din unika stil.

Beskrivning

Material: Detta armband är skapat med en stark elastisk tråd för en bekväm passform och enkel på- och avtagning. Stenarna är vackra mattsvarta agater.

Storlek: Armbandet finns tillgängligt i storlekar mellan 13 cm till 20 cm. Den elastiska tråden ger en flexibel passform och säkerställer komfort under hela dagen.
Storlek på stenarna är 8 mm.

Unika stenar: Stenarna i detta armband kan vara något ojämna och färgskiftningar kan förekomma. Detta är en del av charmen med olika stenar och halvädelstenar, och det gör varje armband unikt.

Användningsområden: Detta armband är perfekt för alla tillfällen, från vardagliga stunder till speciella tillfällen. Bär det ensamt för en subtil touch av färg eller kombinera det med andra armband för en unik och personlig stil.

Nickelfritt: Detta armband är nickelfritt.

Följ Designed By J.M på Instagram och dela dina bilder idag @designed_by_jm