Elastiskt armband med silverfärgade asymmetriska mellandelar

159.00 kr

Välj mellan den kraftfulla mattsvarta agaten eller den mjuka, vita jaden. Detta elastiska armband kombinerar vackra stenar med eleganta silverfärgade detaljer. Storleken på armbandet är cirka 17 cm, vilket gör det till ett flexibelt smycke som är bekvämt på de flesta.

Beskrivning

Material: Detta armband är skapat med en stark elastisk tråd för en bekväm passform och enkel på- och avtagning. Du kan välja mellan två stilrena stenar som mattsvart agat eller vit jade, tillsammans med silverfärgade minirondeller och asymmetriska silverfärgade mellandelar som ger en touch av elegans till smycket.

Storlek: Storleken på armbandet är cirka 17 cm. Den elastiska tråden ger en flexibel passform och säkerställer komfort under hela dagen.
Storlek på stenarna är 8 mm.

Unika stenar: Stenarna i detta armband kan vara något ojämna och färgskiftningar kan förekomma. Detta är en del av charmen med olika stenar och halvädelstenar, och det gör varje armband unikt.

Användningsområden: Detta armband är perfekt för alla tillfällen, från vardagliga stunder till speciella tillfällen. Bär det ensamt för en subtil touch av färg eller kombinera det med andra armband för en unik och personlig stil.

Nickelfritt: Detta armband är nickelfritt.

Följ Designed By J.M på Instagram @designed_by_jm

Ytterligare information

Välj sten

Mattsvart agat, Vit jade