Elastiskt armband med sötvattenpärlor och guldfärgade strassdetaljer

659.00 kr

Smycka din handled med elegans med detta elastiska armband som har äkta sötvattenpärlor. En vacker och gnistrande guldfärgad strasspärla i kombination med två små strassrondeller (alla strassdelar är kubisk zirkonia), skapar en förtrollande och sofistikerad stil. Storlek på armbandet är cirka 16 cm.

Endast 1 kvar i lager

Beskrivning

Material: Detta armband är skapat med en stark elastisk tråd för en bekväm passform och enkel på- och avtagning. Pärlorna är äkta sötvattenpärlor, tillsammans med en stor guldfärgad strasspärla och två små strassrondeller (alla strassdelar är kubisk zirkonia).

Storlek: Storleken på armbandet är cirka 16 cm. Den elastiska tråden ger en flexibel passform och säkerställer komfort under hela dagen.
Storlek på pärlorna är cirka 8 mm och den stora strasspärlan är 10 mm.

Unika stenar: Pärlorna i detta armband kan vara något ojämna och färgskiftningar kan förekomma. Detta är en del av charmen med sötvattenpärlor, och det gör varje armband unikt.

Användningsområden: Detta armband är perfekt för alla tillfällen, från vardagliga stunder till speciella tillfällen. Bär det ensamt för en subtil touch av färg eller kombinera det med andra armband för en unik och personlig stil.

Nickelfritt: Detta armband är nickelfritt.

Följ Designed By J.M på Instagram @designed_by_jm